Klanksessies2019-01-13T16:50:27+00:00

OMDAT JE MAG ZIJN WIE JE BENT

Wat is een klanksessie precies?

Bij een klanksessie wordt gebruik gemaakt van diverse instrumenten: klankschalen, koshi’s, de oceandrum of de kalimba. De klanken en trillingen van de instrumenten zorgen voor een diepe werking in het lichaam. Hierdoor kunnen emoties los komen en kan spanning worden losgelaten.
Volwassenen kunnen kiezen voor een klankmassage, waarbij de klankschalen op en rond het lichaam worden geplaatst. Hierbij ligt u in comfortabele kleding op een massagetafel. Of u kiest voor een klankreis met 2 of 3 personen, waarbij u op een matje ligt en van de klanken geniet.

De klankschaal

Een klankschaal bestaat uit verschillende metalen en komt oorspronkelijk uit het Himalaya gebied. Door het verschil in afmeting, wanddikte en samenstelling heeft iedere klankschaal een eigen karakter en klank. Deze unieke klank heeft een uitwerking op onszelf, ons lichaam, onze gevoelens, emoties en herinneringen. Het maakt dingen los. De klankschaal geeft ook een trilling af die diep door kan dringen in het lichaam. Dat is mogelijk omdat ons lichaam voor meer dan 70% uit water bestaat. Door deze trillingen gaat de energie stromen en komt alles weer in balans.

Wat zijn de kosten?

Klankmassage € 40
Groepssessie max. 3 personen, € 25 p.p.

De tarieven zijn per uur en ex BTW.