Mirelle2019-01-13T16:51:24+00:00

OMDAT JE MAG ZIJN WIE JE BENT

Wie ben ik?

Mijn naam is Mirelle Evertsen (1976). Ik ben afgestudeerd psycholoog (2008) en ben 10 jaar werkzaam geweest als begeleider binnen het speciaal onderwijs. In 2015 heb ik de opleiding tot Integratieve Kindertherapie afgerond aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. De opleiding tot Klankschaaltherapeut ben ik in 2017 bij Happynings gestart.

Mijn passie

… is werken met en voor kinderen. Als vrijwilligster bij de Kindertelefoon ontdekte ik dat mijn hart ligt bij het begeleiden van kinderen. In die periode leerde ik de kracht die in een kind zit kennen, zijn eigen wijsheid. Zowel de kinderen uit het speciaal onderwijs, als de kinderen die ik in mijn praktijk ontvang, bevestigen dit bijzondere vermogen keer op keer.

Mijn fascinatie

…voor klankschalen is lang geleden tijdens het reizen door Azië ontstaan. Toen ik eindelijk mijn eigen praktijk had, zag ik mijn kans om met deze bijzondere instrumenten aan het werk te kunnen gaan. Door het zien van de bijzondere effecten die de trillingen en unieke klanken op mijn cliënten hebben, groeit mijn liefde voor deze instrumenten iedere dag weer.